preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Radionica:Šumska pedagogija

Dana 8.siječnja i 15. siječnja 2020. učenici petih razreda MŠ Buzet imali su priliku sudjelovati na radionici Šumska pedagogija koju predvodi ing.šumastva Ana Fornažar. Lepeza igara kojomsu se upoznali učenici u šumskom okruženju u okolici Buzeta, široka je.Učenici su mogli kroz igre spoznavanja povezati živa bića s okolinom, preuzimati odgovornost za sebe i za druge kroz igre izazova te  razvijati spremnost za suradnju i solidarnost kroz grupne igre i natjecanja.  Kroz kreativno izražavanje u šumi učenici su razvijali svoje komunikacijske vještine, glumili, istraživali, mjerili  i  pisali pjesmu o stablima.

 Priloženi dokumenti:
5.a.jpg (75.38 KB)
5.b.jpg (62.27 KB)
5.c.jpg (44.96 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Slađana Katarinčić   datum: 26. 1. 2020.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju