preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

Obilježavanje važnijih datuma

Od ove školske godine odredili smo jedan pano za obilježavanje važnijih eko datuma i zadužili određene učitelje i sve razrede da ga uređuju. Evo, pogledajte kako smo to činili.


Europski dan jezika, uredile učiteljice engleskog jezika

 

Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, uredile razrednice osmih razreda sa osmašima

 

Božić i Nova godina, uredile učiteljice RN

 

Dan žena, uredila učiteljica povijesti

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Pavletić Prodan   datum: 20. 4. 2015.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju