preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

Obavijest za roditelje 1.a, 1.b i 1.c razreda

Poštovani roditelji!

Vjerujemo da vi i vaše dijete s nestrpljenjem iščekujete njegov polazak u prvi razred. Preostalo je svega desetak  dana do trenutka kada će vaš prvašić prvi put sjesti u školske klupe. Kako bismo vam olakšali to iščekivanje želimo vam ovim putem pružiti nekoliko informacija o planiranim aktivnostima vezanim uz sam početak škole. Ujedno  vas pozivamo na suradnju kako bismo zajedničkim djelovanjem doprinijeli ostvarivanju ciljeva i zadovoljstvu  učenika, učitelja i vas roditelja.


1. Roditeljski sastanak

Kao što je ranije najavljeno, roditeljski sastanak za roditelje prvašića u Buzetu održat će se u četvrtak, 1. rujna 2016. godine, s početkom u 18 sati u prostoru matične škole. Na sastanku će biti predstavljene razredne učiteljice i učiteljice produženog boravka. Tom prilikom bit ćete upoznati s informacijama važnim za početak nastave. Ovaj sastanak je namijenjem isključivo roditeljima dok za djecu pripremamo svečani prijem u ponedjeljak.

 

2. Svečani prijem prvašića

Svečani prijem prvašića u matičnoj školi u Buzetu održat će se u ponedjeljak, 5. rujna 2016. godine, s početkom u 18 sati. Prijem podrazumijeva kratki program koji će prirediti učenici naše škole, a zatim pozdravni govor ravnateljice, predstavljanje učitelja razrednog vijeća prvih razreda te prozivku učenika prvog a, b i c razreda koju će obaviti učiteljice Sandra Bartolić Vugrinec, Sabina Brojan Marušić i Sandra Grabar. Nakon toga slijedi odlazak djece u učionice sa svojim učiteljicama i to je ujedno početak njihova školovanja. Nešto kasnije djeci i učiteljicama u učionicama pridružit će se i roditelji.  

Sljedećeg dana, 6. rujna 2016. godine, za vaše dijete počinje redovna nastava. Prvi školski sat započinje u 8.15 i tada ono treba donijeti sa sobom školsku torbu s potrebnim udžbenicima. Produženi boravak za učenike prvog razreda počinje s radom u utorak, 6. rujna 2016. godine, nakon nastave. Detaljnije informacije o početku nove školske godine možete pronaći na našoj web stranici (http://www.os-vgrzalja-buzet.skole.hr/) te na fb stranici Osnovna škola Buzet.

Radujemo se susretu na roditeljskom sastanku i na svečanom prijemu prvašića!

Ravnateljica, učiteljice i stručne suradnicePošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Marinković   datum: 25. 8. 2016.
preskoči na navigaciju