preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Novosti oko upisa

Još samo dva dana do isteka roka za prijavu programa!

Dragi osmaši!

U srijedu, 22. srpnja 2020. u 12 sati zaključavaju se liste prioriteta kandidata te će od toga trenutka biti moguće dohvatiti prijavnicu u sustavu upisi.hr. 

Prijavnice moraju potpisati učenik kandidat i njegov roditelj/skrbnik. 

U opravdanom slučaju, ako kandidat nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, dovoljan je potpis roditelja/skrbnika.

Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, prijavnicu može potpisati opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).

VAŽNO! 
Samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka (25. 7. 2020.). 

 

Podsjećamo:

REDOVNI UČENICI 8. razreda svoje će prijavnice moći ispisati sa svog sučelja na kartici "Moj odabir" od 22. srpnja 2020. od 12 sati.

Zbog trenutne situacije u našem okružju vezane za koronavirus, molimo sve učenike odnosno roditelje koji su u mogućnosti, da svoju prijavnicu ispišu kod kuće te ju potpisanu (i od učenika i od roditelja) skeniraju i pošalju elektronskom poštom svom razredniku/razrednici. To mogu učiniti do petka, 24. srpnja 2020. u 15 sati.


 

Oni učenici koji nemaju mogućnost ispisa prijavnice kod kuće trebaju se prethodno javiti svom razredniku/razrednici kako bi dogovorili vrijeme dolaska u školu. 

Zaprimanje prijavnica u školi odvijat će se u četvrtak, 23. srpnja 2020., prema sljedećem rasporedu:

- 8.a i 8.b razred - od 9 do 11 sati u dvorištu škole u Buzetu

- 8. razred PŠ Vrh - oko 10 sati u školi Vrh, prema dogovoru s razrednikom

- 8. razred PŠ Roč - prema dogovoru s razrednicom

Svakako je važno prethodno se dogovoriti s razrednicom/razrednikom kako ne bi svi došli u isto vrijeme. 

Učenici koji su ostvarili pravo izravnog upisa kao učenici s teškoćama u razvoju na rangiranju koje je završeno 8. srpnja 2020. NE nose prijavnice u osnovnu školu (jer su svoju prijavu potpisali u županijskom upravnom odjelu). 
 VAŽNO!

Potpisivanjem prijavnice svi kandidati potvrđuju svoju stvarnu namjeru upisa u bilo koji obrazovni program naveden u prijavnici. Aplikacija će kandidata automatski rasporediti na obrazovni program koji mu je najviše na listi prioriteta, a na kojemu prema broju bodova ulazi u upisnu kvotu. Također, ova prijava ne garantira upis u odabrane obrazovne programe, ako upisna kvota u trenutku objave konačnih ljestvica poretka bude popunjena kandidatima s više bodova. Molimo učenike da detaljno provjere prijave programa, minimalne bodovne pragove škola i realno postave svoje prioritete.

Nakon objave konačnih ljestvica poretka, učenik će moći upisati samo JEDAN OBRAZOVNI PROGRAM za koji je zadovoljio sve uvjete, onaj koji je najviši na listi prioriteta (bez obzira što prema broju bodova ulazi u upisnu kvotu u više programa)!

Nakon objave konačnih ljestvica poretka, učenici kandidati će u sustavu upisi.hr moći ispisati UPISNICU koju potom, uz pripadaujući dokumenticiju (ukoliko je potrebna),  trebaju dostaviti u srednju školu u koju se upisuju. Time završava njihov upis u srednju školu. 

SRETNO SVIMA JOŠ JEDNOM!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Zdravka Teklić   datum: 20. 7. 2020.
preskoči na navigaciju