preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

ZELENA ČISTKA 2014.

U petak, 25. travnja 2014. godine priključili smo se akciji "Zelena čistka".


U akciji je sudjelovalo oko 60 učenika dobrovoljaca, a cilj nam je bio počistiti okoliš oko škole i sportske dvorane. "Naoružani" rukavicama i vrećama za smeće krenuli smo u čišćenje do najsitnijeg otpada (čepova, opušaka,..) pa čak i glomaznog otpada poput drvenih paleta i komada željeznih šipki.

Na kraju smo se iznenadili koliko smo pronašli otpada (najviše oko sportske dvorane). Pogledajte nas!

  

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Pavletić Prodan   datum: 28. 4. 2014.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju