preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

Pješačenje do Korita

I ove su godine učenici i učitelji svih područnih škola obilježili Pozdrav prirodi (1. dan jeseni, Dan jabuka, Svjetski dan pješačenja). Škola domaćin bila je PŠ Lanišće.


U srijedu 25. 9. 2013. krenuli su put Brgudca. Nakon okupljanja i pranja jabuka pozdravila ih je planinarska vodičkinja Zlata Markežić. Upozorila je na osnovna ponašanja planinara, planinarska obilježja duž staze,...

    

Nakon više od 1 sata pješačenja stigli smo na odredište, na Korita. Dio učenika uspeo se na liticu iznad Korita, a dio je obišao Planinarski dom i tamo se odmorio.

   

Nakon kraćeg odmora uslijedilo je vrlo strmo spuštanje prema Brgudcu gdje su nas čekali autobusi za povratak.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Pavletić Prodan   datum: 2. 10. 2013.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju