preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

"ZELENA ČISTKA - JEDAN DAN ZA ČISTI OKOLIŠ"

I ove ćemo se godine uključiti u svjetsku eko - akciju "Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš". Planiramo to učiniti u petak, 19. 4. 2013. godine poslije velike marende. Svi razredi (od 1. do 8.) će izaći na svoje parcele u školskom dvorištu i pokupiti smeće, otpale grane, kamenje,...

I vas dragi građani pozivamo da se uključite u eko - akciju u subotu, 20. 4. 2013. godine u vašim mjesnim odborima. U prilogu je dokument sa točnim lokacijama i vremenima okupljanja po pojedinim mjesnim odborima.Priloženi dokumenti:
ZELENA_CISTKA-_obavijest.doc (95.00 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Pavletić Prodan   datum: 17. 4. 2013.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju