preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Naviku usvojimo i elektronički otpad odvojimo!

Akcija prikupljanja sitnog elektroničkog otpada

Dragi učenici,

s obzirom da je EE otpad klasificiran kao opasni otpad, on se iz kućanstava i gospodarstva mora sakupljati i odvoziti odvojeno od ostalog otpada, pozivamo vas da nam se pridružite u akciji prikupljanja sitnog elektroničkog otpada koje će se održati

od 20. do 31. siječnja 2020.

 u holu škole.

Prikuplja  se sitni E-otpad kao što su  punjači, mobiteli, tableti, kablovi, oštećeni CD-i, DVD-i  starih oštećenih računalnih igara  te  žarulje. Kutije će biti postavljene u holu škole u koje ćete moći do kraja siječnja popuniti svim tim E otpadom!

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Slađana Katarinčić   datum: 26. 1. 2020.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju