preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

DANI ZAHVALNOST ZA PLODOVE ZEMLJE

DANI ZAHVLANOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Učenici su u svojim razrednim odjelima sa svojim učiteljicama kroz cijeli mjesec obilježavali Dane zahvalnosti za plodove zemlje kako bi podigli svijesti o ekološkoj poljoprivredi i zdravoj prehrani te pravilnog emocionalnog odnosa djeteta–učenika i prirode. U školskim prostorima postavili smo  izložbu plodova zemlje užeg zavičajate učeničkih radove na temu Suncokret.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Slađana Katarinčić   datum: 20. 10. 2019.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju