preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Međunarodni dan mira

Dana 21. rujna, učenici produženog boravka zajedno s učiteljem i učiteljicama produženog boravka obilježili su Međunarodni dan mira koji se obilježava u svijetu od 2001. u cilju jačanja idela mira u svijetu među svim narodima i državama te izvjesili vlastite misli o miru, gdje nastaje te što oni mogu učiniti za mir.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Slađana Katarinčić   datum: 27. 9. 2017.

Obilježavanje važnijih datuma 2018./2019.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju