preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

Akcijski dan "Za manje otpada"

Ove školske godine uključili smo se u projekt "Litter less" ili "Za manje otpada". U sklopu projekta "Za manje otpada" odlučili smo se za sakupljanje staroga papira.


Nabavili smo vagu za vaganje papira. Komunalno poduzeće "Park" d.o.o. Buzet nam je nabavilo kutije za odlaganje staroga papira. Njima smo opremili sve učionice, zbornicu, blagovaonicu i kancelarije.

Pred kraj projekta izvagali smo prikupljeni papir te u suradnji s "Parkom" odvezli na prešanje. Sakupili smo više od tone papira. Je li to pohvalno ili ne, na vama je da presudite?

      Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Pavletić Prodan   datum: 23. 4. 2016.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju