preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

Dan zahvalnosti za plodove zemlje

U listopadu obilježavamo Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, Dan jabuka, Svjetski dan hrane.


Svaki razredni odjel obilježava to na razne načine u svojim učionicama. Izrađuju se likovni radovi, pišu se pjesmice i sastavci, razmjenjuju se recepti, mijesi se kruh, izrađuje se voćna salata,...

U holu škole izložili smo jesenske plodove i stablo jabuke (zanimljiva instalacija rad je učenika 2.a razreda).Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Pavletić Prodan   datum: 26. 10. 2015.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju