preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

Učimo reciklirati (1. a razred)

Dan uoči Dana planeta Zemlje učenici 1. a razreda s učiteljicom Željkom Marinković posvetili su recikliranju.


Učenici su se prvi puta susreli sa recikliranjem.  Osim toga, prvi su put radili u skupinama.  Bili su vrlo složni, pomagali su jedni drugima u izradi, dogovarali se i na kraju sve počistili.

Pogledajte kako im je sve to i uspjelo.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Pavletić Prodan   datum: 21. 4. 2015.

EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju