preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Zelena čistka

U srijedu, 25.travnja , s početkom u 9h naša se škola priključila najvećoj                             akciji čišćenja u Lijepoj našoj  - akciji "Zelena čistka" 


U srijedu, 25.travnja , s početkom u 9h naša se škola priključila najvećoj akciji čišćenja u Lijepoj našoj  - akciji "Zelena čistka" koja se ove godine                              održava u dva navrata:

od 1. travnja do 1. svibnja 2018. za vrtiće, škole i fakultete u periodu (u sklopu Let's Clean Up Europe!), te   15. rujna 2018.* na dan najveće zajedničke globalne akcije čišćenja do sada kada će 150 zemalja svijeta čistiti okoliš na isti dan (u sklopu Let's do it! World!) .

Učenici PŠ Vrh i PŠ Lanišće svoj prilog akciji dali su u petak 20.travnja, dok su učenici PŠ Roč i učenici Matične škole svoj dio posla odradili u srijedu 25.4.2018.

U matičnoj školi u akciji je sudjelovalo 48 učenika, po  dvoje učenika iz svakog razreda te svi učenici 2.a razreda. Spremno smo zasukali rukave i počistili školsko dvorište. Pokupilo se smeće, pograbila pokošena trava i suho granje. Učenici viših razreda postrugali su staru i oštećenu  boju s klupa u dvorištu i pripremili ih za novo farbanje. Zahvaljujemo se predstavnicima Grada na suradnji i maloj okrijepi te posebno gosp. Zdravku Miholiću iz  Savjetodavne službe, koji je našim Malim vrtlarima pokazao osnove obrezivanja voćaka.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mateja Činko   datum: 27. 4. 2018.
preskoči na navigaciju