preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

Kreativna radionica sudjelovala na Subotini po starinski

 

I ove  školske godine, na Subotini po starinski, članovi Kreativne radionice s voditeljicom, učiteljicom Snježanom Lovrinić su predstavili svoje originalne radove.


U Buzetu se tradicionalno početkom rujna organizira fešta pod nazivom Subotina po starinski, koja nam svake godine opet iznova omogućuje putovanje kroz vrijeme unazad i više od sto godina, rekonstruirajući atmosferu i ambijent u kojem su živjeli i radili stari Buzećani. Stoga nam je izuzetna čast što smo i ove godine s Kreativnom radionicom Osnovne škole Vazmoslava Gržalje Buzet mogli sudjelovati u ovome jedinstvenom vremeplovu unutar starih gradskih bedema.

Kreativna radionica koju vodi učiteljica Snježana Lovrinić ove školske godine broji 29 učenika od petog do osmog razreda, a na ovogodišnjoj smo Subotini predstavili radove svojih vrijednih ruku. Bile su tu svile sa cvjetnim motivima, cvjetići na stalku, razne zaljevače ukrašene cvijećem i leptirima, origami žabe hopsice, vrećice u obliku anđela s lavandom, cipelice od papira i cipelice od moosgummija s lavandom, ukrasne papirnate torbice, starinske tavelice, crijepovi s glagoljskim slovima te elegantan nakit od aluminijske žice.

Voditeljica: Snježana LovrinićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Marinković   datum: 14. 9. 2016.
preskoči na navigaciju